Cine suntem

Cabinetul de avocatura “Coman Giorgiu” ofera asistență – reprezentare la nivelul tuturor instanțelor: Judecătorii, Tribunale, Curți de Apel, Inalta Curte de Casație și Justiție din Romania, si colaboreza permanent cu Cabinete de avocatură din: Austria, Anglia, Germania, Cehia, Elveția. Seriozitatea, profesionalismul, serviciile de prima clasa si etica, serviciile juridice complete si asistenta juridica documentata, adaptata normelor legale si cerintelor specifice din fiecare domeniu, asigura sansele de succes ale celor care au incredere si apeleaza la serviciile pe care le pune la dispozitie cabinetul.

Misiune si Valori

Credem cu tarie in valorile umane si profesionale, schimbare, idei inovatoare, modernitate, in fiecare dintre dumneavoastra si echilibrul imbinat cu comunicarea directa pe care le putem avea.

Deoarece scopul principal este servirea cat mai buna a intereselor clientilor, concentrarea fiind bazata pe intelegerea nevoilor clientului, pe oferirea unor servicii de exceptie, reusim sa mentinem relatii de lunga durata cu acestia.

Plecam de la premisa ca de succesul fiecarui caz in parte depinde chiar succesul Cabinetului noastru. Nu exista clienti mari sau mici, succese mari sau mici. Exista doar increderea in reusita, asigurata de competenta si dedicarea avocatilor Cabinetului. Fiecare speta este unica. De aceea, solutiile juridice pe care le oferim sunt adaptate fiecarui client. Numai astfel putem fi siguri ca obtinem intotdeauna cele mai bune rezultate. Relatia pe care o dezvoltam cu clientii nostri este una de parteneriat, bazata pe cunoastere reciproca, incredere si onestitate, in care ambele parti au numai de castigat.

Beneficiati de toata atentia noastra

Luptam sa va aparam drepturile

Punem expertiza in slujba dumneavoastra

TOP